У Кіровограді Григорій Гусейнов презентує заключний том антології (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

23 жовтня о 14.00 у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться творча зустріч з письменником Григорієм Джамаловичем Гусейновим, який презентує нещодавно виданий останній, восьмий, том антології «На землі, на рідній…».

Видання має широкий позитивний розголос в Україні. Перший том антології вже невдовзі після виходу став бібліографічною рідкістю. Нині антологія стала авторитетним посібником для краєзнавців, любителів історії, учнів та студентів усього Придніпров`я. Серед авторів цього тому антології: Віктор Гошкевич, Валерія Билкова, Світлана Орел, Володимир Бровченко, Володимир Пожаренко, Григорій Яременко, Алла Скопенко та інші.

Також Григорій Гусейнов презентує нову книгу, що вийшла цього року друком у видавництві «Ярославів Вал», – «Одіссея Шкіпера та Чугайстра». За авторським жанровим визначенням – це окупаційний роман: драматична, з елементами фантастики, історія двох юнаків та собаки, на ім’я Чугайстер, що розгортається у степовому українському місті в часи німецької окупації. Роман засвідчує відому істину, що жити ізольовано від світу, охопленого безжалісною, нещадною війною, не вдається нікому.

Вхід – вільний.

Зустріч з письменником відбудеться у відділ краєзнавства (ІІІ поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Довідка. Український письменник Григорій Гусейнов – автор книг «Незаймані сніги» (1993), «Чаша ювеліра Карла Фаберже» (1995), «Господні зерна» (у 10-ти книгах, 2000-2005), «Станційні пасторалі. Сповідь дитинства» (1999, 2005), «Тіні забутого парку. Малюнки з уяви» (в двох книгах, 2007), «Піщаний Брід і його околиці» (2007), «Незаймані сніги. П`ятнадцять мандрівних історій» (у трьох книгах, 2010), «Слідами битви під Жовтими Водами» (2011), «Господні зерна. Заключні розділи» (Бібліотека Шевченківського комітету) (2011), «Повернення в Портленд» (2011). Григорій Гусейнов – головний редактор журналу «Кур`єр Кривбасу» (Кривий Ріг). Лауреат премій імені Івана Огієнка (1996), «Благовіст» (2000), імені Володимира Ястребова (2002), Фундації Антоновичів (США, 2002), імені Володимира Винниченка (2003), імені Валер`яна Підмогильного (2004), імені Василя Стуса (2005), лауреат Національної премії імені Т.Г.Шевченка (2006), премії імені Євгена Чикаленка (2011 імені Дмитра Нитченка (2015). Член Національної Спілки письменників України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар