Фестиваль-конкурс кіровоградців із вадами здоров’я пройшов без музики (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 15 жовтня, у Кіровограді підбили підсумки обласного туру Всеукраїнського фестивалю обдарованих людей із вадами здоров’я “Барви життя”.

Вади здоров’я – не привід опускати руки. Творчість як спосіб реалізуватись та довести, що для талановитих людей немає ніяких перешкод. Ці люди як всі: співають, танцюють, малюють, вишивають.  Всі свої таланти вони показали на сцені обласного театру.

Олександр Дорошенко та Анастасія Білоконенко разом танцюють уже 8 років. У конкурсі беруть участь втретє. Кажуть, що для них це спосіб показати свій талант. Незважаючи на юний вік танцівників, за їх плечима вже не одна перемога та регіональному та всеукраїнському рівнях.

А 12-річна кіровоградка Софія на конкурсі презентує дві пісні – дівчинка мріє мтати співачкою. “Участь у конкурсі це для мене можливість почати нове життя. Щоб потім ніхто не казав, що я нічого не досягнула, бо не така як всі”.

Таке душевне свято мало б залишити по собі лише приємні враження, щемні відчуття і гордість за таких сильних і талановитих діток. Проте, чорною плямою на атмосфері і репутації свята стала робота “звуку”. Зокрема, одна учасниця була змушена кілька хвилин чекати своєї фонограми в тиші залу. Зрештою, ведучі вирішили продовжити концертну програму, нетактовно залишивши юну вокалістку на сцені. Дівчинка протягом кількох номерів все ще чекала, в той час як конкурс жив своїм життям.

Ще одні учасники – вокальний дует мами і сина – вирішили заспівати акапельно, знову ж таки через відсутність музики.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар