Кіровоградець переміг у дизайнерському конкурсі від UDEN S (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградець Віталій Лисенко став переможцем конкурсу «Тільки люди» на краще зображення для чоловічого дизайнерського обігрівача, який проводила ТОВ “УДЕН-УКРАЇНА”.

Як повідомили Першій електронній представник компанії Людмила Заболотна, протягом 1,5 місяця на конкурс надійшло  192 зображення, серед яких журі обрало три найкращих. Їх використають для нової лінії обігрівачів.

Лисенко дизайнерЧи можна уявити собі інтер’єр сильної половини людства без класики?! Ми отримали величезну кількість зображень автомобілів, мотоциклів, красивих дівчат, риболовлі, зброї, віскі, музичних інструментів – ця чоловіча тематика безперечна і вічна. Серед учасників були спортсмени, романтики, філософи – ох, і непросто ж довелося нашому журі з вибором переможця!  Але діватися нікуди і журі обрало трьох найкращих». – зазначила Людмила Заболотна.

Кіровоградець  Віталій Лисенко став переможцем в номінації «Підкорювач жіночих сердець», за що отримає новий дизайнерський обігрівач з авторським зображенням на ньому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар