Кіровоградські моделі презентуватимуть колекцію на Odessa Fashion Week (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

17 жовтня в Одесі кіровоградські моделі агенції “Mix models” представлятимуть колекцію “Кармен” криворізького дизайнера Тетяни Рибки на ODESSA FASHION WEEK.

“Кармен” була визнана найкращою колекцією Всеукраїнського конкурсу дизайнерів, який відбувася у Кіровограді.

Весільні сукні від криворізької дизайнерки виконані не лише у білому кольорі: тони міняються в рамках пастельних тонів. Основний ацент, за словами дизайнерки, робиться на грації та жіночності.

Читайте також: Всеукраїнський конкурс дизайнерів у Кіровограді: вишукана класика та відверта білизна (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Серед обраних моделей: Діана Омельченко (Княгиня Кіровоградщини 2015), Юлія Неклега (перша Віце-Княгиня Кіровоградщини 2015), Аліна Лебьодкіна (друга Віце-княгиня Кіровоградщини 2015), а також учениці старшої групи “Mix models” Крістіна Ковалевська і Ліза Хохлова.

“Кіровоградські моделі їдуть на Odessa Fashion Week на запрошення дизайнера Руслана Хвастова, – каже директор модельної агенції Олена Рудковська, – Також до Одеси їдуть 35 учениць старшої групи “Mix models. Ми їдемо підтримати наших дівчаток та подивитись на перший професійниї тиждень моди в Одесі.

Показ відбуватиметься в Арт-центрі ім. Віри Холодної на Одеській кіностудії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар