У суботу в кіровоградському театрі чаруватиме “Циганка Аза” (АНОНС)

У суботу, 10 вересня, о 17.00 у Кіровоградськогому обласному академічному театрі ім. М. Кропивницького покажуть мюзикл на 2 дії за п’єсою М. Старицького “Циганка Аза”. Це буде 3 премєрний показ вистави, яка збирає повну глядацьку залу. Вистава триває  1,5 години.

Опис: Циган Василь та звичайна дівчина Галя закохалися. Від них відреклися й прокляли і їхні родини, і їхні громади. Зі щасливим життям у закоханих не склалося. Що щастя для одного – горе для іншого. Вона хоче домашнього затишку, він – волі та таборового життя. Драми у їхні стосунки додає циганка Аза – темпераментна красуня, закохана у Василя, який, коли його тепер вже дружина Галя вагітна, розуміє, що не може без неї жити.

«Циганка Аза» – нове народне шоу театру, де панують кохання, пристрасть, зрада, де зустрілись два світи: український і циганський, наша народна музика і обряди, жагучі циганські романси, пристрасні танці. Цікаве та нетрадиційне оформлення сцени, нетривіальні барвисті костюми, оригінальна музика, написана спеціально для цієї вистави,  і як завжди прекрасна гра акторів нашого театру – усе це створює неповторне зачароване дійство.

Читайте більше: Кіровоградці потонули у вирі цигансько-українських пристрастей

Поширити:

Залишити коментар:

коментар