До Кіровограда приїде письменник із Донецька Олексій Чупа (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У  неділю, 11 жовтня, о 15.00 в приміщені тайм-клубу “Берлога” відбудеться зустріч з письменником з Донецька Олексієм Чупою.

Його називають відкриттям 2014 року, його книги «Бомжі Донбасу» та «10 слів про Вітчизну» ввійшли до довгого списку премії Книга року BBC 2014 року та ще з десятка рейтингів рекомендованої до прочитання літератури. Автор трьох поетичних збірок ( «Українсько-російський словник», 2011; «69», 2011; «Кома»,2015 ) та троьох прозових ( «10 слів про Вітчизну», «Бомжі Донбасу», «Казки мого бомбосховища» всі 2014)

Олексій Чупа народився в Макіївці. Навчався філології в Донецькому університеті та на спеціальності хіміка-технолога в Макіївському металургійному технікумі. Працював машиністом на Макіївському металургійному заводі. Через війну на Добасі переїхав до Львова в 2014 році. Стипендіат програми “Gaude Polonia” (Польща, 2015).

чупа

Поширити:

Залишити коментар:

коментар