Як кіровоградці вчора дуркували (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 4 жовтня, творча ініціатива Art Hunters вийшла на вулиці Кіровограда, щоб розважити людей веселими завданнями. Свою акцію молодь назвала – гра “Універсал”. 

Як повідомив Першій електронній ініціатор гри Стас Касьянов, творча ініціатива Art Hunters раніше проводила свої заходи у більш закритих колах. Вони збирались для гри в Мафію, проводили різноманітні творчі заходи тощо. “Вирішили, що час виходити в люди”, – зазначив Стас.

Загалом активісти Art Hunters учора змусили близько півсотні кіровоградців виконувати різні смішні завдання. Вікових обмежень до “жертв” не було: підходили і до дітей, і до людей старшого віку. Організатори розповідають, що одна бабуся навіть вклалася в часовий регламент і швиденько намалювала симпатичну свинку.

“Люди реагували загалом позитивно на нашу гру. Більшість погоджувались виконувати завдання. Навіть ті, хто просто дивився на нас збоку – посміхався”, – додає Стас і каже, що грою Art Hunters задоволений, тому з часом планують продовження шоу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар