Кіровоградська дитяча бібліотека запрошує (АНОНС)

5 жовтня о 14.00 у відділі дитячого та сімейного читання буде проводитися урок спілкування «Правила поведінки в Інтернеті»  з циклу заходів «Гарні манери для малюків». На Вас чекає: мультимедійна презентація, виставка літератури «Гарні манери для малюків», цікаві вікторини, захоплюючі ігри.

6 жовтня о 13. 30 бібліотечний клуб любителів мистецтва оригамі «Робимо світ об’ємним» запрошує наймолодших користувачів завітати до відділу дитячого та сімейного читання на креатив-майстерку «Журавель».

6 жовтня о 14:30 завітайте до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на перегляд презентації «Подорож до Античного світу». Ви здійсните цікавий історичний екскурс в минувшину та познайомитесь з різними міфологічними героями. А ще на вас чекає книжкова викладка яскравої літератури на дану тематику.

7 жовтня о 14.00 у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів До Дня художника відбудеться вечір-зустріч з художником Кіровоградщини «Фарбами створена краса».

7 жовтня о 14.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття для користувачів з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Внутрішня будова комп’ютера».

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 10 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар