У Кіровограді відкриють виставку до Дня художника (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

7 жовтня  в Кіровоградському обласному художньому музеї відбудеться відкриття виставки художніх творів до Дня художника.

За останні декілька років проведення даної виставки, що презентує усе розмаїття стилів, напрямків, технік творчої палітри митців нашого краю, вже стало традиційним.

Основою експозиції стануть твори художників – членів Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України.

день художника

Центральне місце в цій експозиції за традицією займуть твори членів родини Надєждіних, що відповідають творчим пошукам у сучасному українському образотворчому мистецтві.

Сучасний підхід в традиційних жанрах образотворчого мистецтва продемонструє в своїх роботах і новообраний голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників Андрій Хворост.

На виставці будуть представлені і твори відомих майстрів портрету, пейзажу та натюрморту – Анатолія Янєва, Фелікса Полонського, Сергія та Анатолія Шаповалових, Валерія Давидова, Віктора Перепічая, Юрія Вінтенка, Олександра Демиденка, що репрезентують реалістичний напрямок в образотворчому мистецтві Кіровоградщини.

Графічне мистецтво буде представлене творами Володимира Кир’янова та Ольги Пунгіної.

Мистецтво кераміки на Кіровоградщині розвивається завдяки родині Фірсових, чия творчість неодмінно приверне увагу глядачів оригінальністю та різноплановістю.

Молодше покоління спілчан буде представлене творами Марії Ачкасової, Василя Коваля, Анатолія Кімнатного. В експозиції будуть представлені також твори авторів, що нещодавно поповнили лави Національної спілки художників України – Анастасії Плітіної та Людмили Демиденко, а також тих, хто готується до вступу до спілки художників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар