Хто романтичніше Кінг Конга?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Поки птахи, якщо вірити британській легенді, вибирали собі пару в День святого Валентина, абоненти ВОЛІ, що віддають перевагу романтичним кінострічкам, вибирали, яка з них миліше серцю. Всього в конкурсі брали участь сім фільмів кіностудії NBCUniversal, найромантичнішим з яких виявився «Знайомтесь, Джо Блек».

Насолодитися цим фільмом і помилуватися БредомПіттом жінки зможуть на своє свято: канал «ВОЛЯ Сine+ Legend» покаже кінострічку в ефірі 8 Березня. Втім, тільки лише хорошим фільмом свято не обмежиться – серед усіх учасників голосування (а це майже чотири тисячі чоловік!), ВОЛЯ розіграла спеціальні кінопризи, які також доповнять весняно-романтичний настрій. Вже найближчим часом призи отримають переможці розіграшу Юрій Ємець (Дніпропетровськ), Марина Лісняк (Краматорськ) і Олександр Дем’янов (Вінниця).

Що стосується інших фільмів, які ВОЛЯ включила в конкурсний список, друге місце і третє місця відповідно посіли величезна горила («Кінг Конг») і зворушливий Робін Вільямс («Куди приводять мрії»). А ось стрічки «Далеко-далеко», «З Африки», «Прості складнощі», «НоттінгХілл» оцінили небагато романтиків-кіноманів. Знайомство ж з Ангелом Смерті у виконанні БредаПітта підкорило серця майже тридцяти відсотків голосувавших.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар