У Кропивницькому виступить Злата Огнєвич

@ Апостроф

У п’ятницю, 4 жовтня, о 19:00 в приміщенні обласної філармонії у Кропивницькому відбудеться концерт української співачки Злати Огнєвич. Вартість квитків від 190 грн до 490 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Всеукраїнський тур Злати Огнєвіч під назвою “Чекай” охопить 35 міст України. У рамках туру прозвучать відомі хіти співачки, які неодноразово ставали лідерами хіт-парадів: “Танцювати”, “Doloni”, “Запали вогонь”, “Солодка кара” та багато інших. Крім того, слухачі почують пісні зі студійного альбому “Грані”, а також найбільш відверті пісні – авторські композиції виконавиці, яким не займати красномовності.

“Назва туру доволі символічна, адже кожен з нас кожного дня чекає на щось неймовірне, своєю музикою Злата Огнєвіч доведе кожному слухачу на концертах, що варто чекати і вірити у краще. Це буде вже третій концертний тур артистки містами України і тому вона вирішила зробити ставку на те, чого зараз не вистачає – справжність та мінімалізм. Лише за допомогою пісень, музикантів, балету та неймовірних світлових рішень слухач зможе поринути у атмосферу того, чим насправді живе артистка – Музики”! – йдеться в анонсі концерту.

Квитки можна придбати у касах філармонії, а також на сайті karabas.com.

Нагадаємо, Бумбокс презентує у Кропивницькому альбом “Таємний код: Рубікон”.

Читайте також: Що чекає на кропивничан у новому концертному сезоні філармонії

fe1f7f99314fc77b8abdce4b7028d670.jpg
Поширити:

Залишити коментар:

коментар