17 серпня на Кіровоградщині відбудеться грандіозний “Чута-Фест”

17 серпня у селі Цибулеве в зеленій садибі “Гайдамацька Січ”, одному із осередків пра-українських племен чорноліської археологічної культури, вчетверте відбудеться Фестиваль народної творчості “Чута-Фест”.

Про це Першій електронній газеті повідомили організатори.

Мета фестивалю: збереження та популяризація української культури та історико-культурного надбання, популяризація народних ремесел, патріотичне виховання молоді на основі національно-культурних традицій.

У Фестивалі беруть участь аматорські та професійні фольклорні, вокальні, хореографічні колективи, музичні акустичні та рок-гурти, солісти, майстри декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, у творчому доробку яких є вироби традиційного мистецтва та народних ремесел; учасники військово-спортивних клубів, що демонструють техніки бойового козацького мистецтва; бджолярі та травники.

Фестиваль заснований  Знам’янською РДА і райрадою спільно з Цибулівською сільрадою, і проходить за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА й обласного Центру народної творчості.

Урочисте відкриття фестивалю об 11.00 год.
Адреса: Знам’янський район, с.Цебулеве, зелена садиби “Гайдамацька Січ”

Нагадаємо, “Чута-фест” на Кіровоградщині – брендінг сільської території.

Читайте також: Повітряні бої і стрибки з парашутом: на Кіровоградщині відбудеться авіафестиваль.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар