У Кропивницькому виступить поп-гурт “Время и Стекло”

© vremyaisteklo.com

У середу, 12 вересня, о 19:00 в обласній філармонії у Кропивницькому з новим концертним шоу виступить український поп-гурт “Время и Стекло”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Время и Стекло” – музичний проект, учасниками якого є Надя Дорофеєва та Позитив. Головні трендсеттери сучасного шоу-бізнесу, “Время и Стекло” створили себе і свій музичний стиль. Їхні ритми зводять з розуму мільйони шанувальників по всьому світу, їхні модні look-и і танцювальні рухи копіюють, а кліпи наслідують”, – йдеться в описі подій на сайті internet-bilet.ua.

На момент публікації новини для онлайн-замовлення залишилося 36 квитків. Їхня вартість починається від 350 грн.

Довідка:

“Время и Стекло” — український поп-гурт, переважну більшість пісень виконує російською. Продюсерський проект Олексія Потапенка. Учасники: Надія Дорофеєва та Олексій “Позитив” Завгородній.

Олексій і Надія були учасниками та гостями у музичних заходах: «Золотий грамофон» (Росія), «Crimea Music Fest», «Слов’янський базар», «YUNA», «Премія RU.TV» (Росія) тощо.

Незважаючи на війну Росії проти України, що триває з 2014 року, а також російську анексію Криму та частини східної України, гурт продовжує гастролювати Росією та рекламували послуги російських компаній.

У серпні 2017-го розгорівся скандал, після того як гурт “Время и Стекло” назвали Росію “нашою країною” під час виступу у дитячому таборі в Анапі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар