Кропивницький “Єлисавет-ретро” поїхав на гастролі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 7 травня, інструментальний ансамбль Кіровоградської обласної філармонії “Єлисавет-ретро” поїхав у гастрольний тур Україною. Ще сьогодні о 8 ранку колектив був у Кропивницькому, а уже ввечері на них очікують глядачі Житомира.

Як повідомили Першій електронній газеті у адміністрації філармонії, тур включає 6 концертів у 5 містах. Курс тримають на захід України.

“Єлисавет-ретро” покаже гостям концертів свою нову сольну програму. Зокрема, ансамбль виступатиме у Житомирі, Вінниці, Тернополі, Івано-Франківську, Ужгороді.

Нагадаємо, у листопаді ансамбль народної та сучасної музики Кіровоградської обласної філармонії “Єлисавет-ретро” відсвяткував свою 25-ту річницю.

Довідка: Інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро» був створений у 1992 році. Його керівником був талановитий композитор та аранжувальник, заслужений працівник культури України Микола Кваша. З 2015 року художнім керівником став Валерій Федчишин. А вже з 2016 року інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро» очолила Олена Фурманова.

У програмі ансамблю – українські народні пісні, естрадні пісні минулих років, інструментальні мелодії та пісні сучасних авторів, а також твори зарубіжної джазової музики.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар