Найкращий образ супермоделей у Кропивницькому обиратимуть серед фентезі-героїв

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

8 травня о 18:00 у Нічному клубі Provocateur у Кропивницькому оберуть найкращі образи, серед претендентів на “New fashion model 2018”. Згодом, 10 травня, відбудеться фінальний етап конкурсу.

Про це Першій електронній повідомила організаторка конкурсу, директорка модельної агенції MIX models Олена Рудковська.

“Не пропустіть яскраву і незвичайну Сosplay party в нашому місті. У рамках нового проекту “New fashion model 2018″ всіх чекає зустріч з 60 героями фентезі, комп’ютерних ігор, аніме і коміксів. Гості зможуть побачити справжнє мистецтво перевтілення. Приходь і дізнавайся багато нового і цікавого про інші світи!
Бери з собою друзів, гарний настрій і приєднуйся!” – запрошує на конкурс Олена Рудковська.

Довідки за телефоном: 099 327 63 64

Нагадаємо, організатори уже назвали перші головні призи. Для дорослих це публікація на обкладинці журналу Moda Dynastie Magazine Issue (Дубаї), друге місце – публікація фото на розвороті, і для третього місця журнал дає одну сторінку. Окрім того, будь-який учасник чи учасниця із “дорослої групи” може отримати пропозицію попрацювати за контрактом із закордонною модельною агенцією.

Для дітей призом публікація в Kids Ukraine (“Модний дитячий онлайн-журнал”), а також розміщення фото учасників конкурсу в місцевому глянці “Ланруж”. Проте, за словами Олени Рудковської, це далеко не всі сюрпризи, які готують для учасників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар