Уже сьогодні fashion show “Мода без кордонів” відбудеться у Кропивницькому

20 квітня о 18:00 у Кропивницькому відбудеться fashion show “Мода без кордонів”, організаторами якого є модельна агенція “Mix models”. На показі будуть представлені колекції українських і зарубіжних дизайнерів. Також відбудеться виставка-продаж товарів для краси й здоров’я та шоу-рум від  дизайнерів.

Традиційно модельна агенція “Mix models” на чолі з директором Оленою Рудковською організовують fashion show “Мода без кордонів” цього разу – у нічному клубі “Provocateur” у Кропивницькому. Цього разу дизайнери з України та закордону представлять міжсезонні колекції одягу та аксесуарів. Перед початком показу відбудеться виставка, де всі охочі зможуть придбати продукти для краси та здоров’я та шоу-рум від дизайнерів, які представлятимуть свої колекції й на самому показі.

“Уперше на шоу буде представлена колекція дерев’яного взуття та сумок, які виготовлені вручну. Також відбудеться найбільший показ колекції з ручним розписом на тканині. Ще ми безмежно раді, що на показі буде й дизайнер з Молдови, володарка гран-прі нашого конкурсу Ольга Туркіна, яка представить саме в нас свою нову колекцію “Ігри розуму”. Будуть і бренди з нашого міста -Кропивницького”, – розповіла Першій електронній газеті директорка модельної агенції Mix models й організатор fashion show “Мода без кордонів” Олена Рудковська.

Лада Тітова для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар