“20 відтінків класики” Олександр Безай презентував в Олександрії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Магія голосу – ніби якісь причаровані виходили глядачі після концерту соліста обласної філармонії Олександра Безая з програмою «20 Відтінків класики», який відбувся 2 квітня в місті Олександрія.

Виступ артиста перетворився на справжнє шоу камерної та симфонічної музики, в якому взяли участь симфонічний оркестр музичного коледжу (директор і диригент Лариса Голіусова), камерний оркестр «Концертіно», Кіровоградської обласної філармонії (художній керівник заслужений діяч мистецтв України Наталя Хілобокова), мішаний хор музичного коледжу (керівник  Надія Шост), а також лауреат міжнародних конкурсів Анастасія Потоцька, котра стала справжньою перлиною концерту і зірвала шквал аплодисментів і бурю емоцій у публіки.

Протягом всього дійства Олександр не втомлювався дивувати і вражати глядачів, а вони в свою чергу дарували свої щирі аплодисменти, море квітів та вигуки браво. Дуетне виконання Олександра Безая і Анастасії Потоцької взагалі нікого не залишило байдужим. Кохання, тепло, ніжність відчувалися у кожному слові, у кожному рухові, їм вдалося достукатися до сердець глядачів, публіка вірила артистам і була вдячна за неповторні емоції.

Кульмінацією концерту стало виконання завершальної композиції «Балада про Україну», що просто підняла всю залу. Це стало, ніби гімном – наскільки сильно, емоційно і зворушливо звучала пісня. Кінець концерту, а публіка не розходиться під враженнями того, що відбувалося на сцені палацу культури «Світлопільський», ніби зачарована, прагне продовження.

1

5

7

12

16

2

13

Поширити:

Залишити коментар:

коментар