Напередодні Дня сміху у Кропивницькому виступлять “Вар’яти”

31 березня в Обласній Філармонії Перше україномовне гумор-шоу “Вар’яти” смішитиме кропивничан. Артисти везуть нову 2-годинну програму.

Про це Першій електронній газеті повідомили в прес-службі гумор-шоу “Вар’яти”.

“Ми, українці, вміємо сміятись будь з чого. Тому День сміху для нас – свято велетенського масштабу. То ж чому б не провести день напередодні Дня сміху разом з найбільш гастролюючим україномовним гумористичним шоу країни – “Вар’яти-шоу”? За майже 8 років свого існування “Вар’яти” не зраджують собі – вони, як і завжди, жартують виключно на побутові теми – про відносини між чоловіком та дружиною, начальником та підлеглим, зятем та тещею, батьком та сином, не забуваючи обов’язково посміятись і з себе. “Ми радше посміємось над собою, аніж будемо гиготіти над кимось іншим”, – зізнаються “вар’яти”. Саме за відкритість й щирість їх і любить глядач”, – йдеться в анонсі.

Минулого року артисти дали 115 концертів, чим ще раз підтвердили негласне звання найбільш гастролюючого гумористичного шоу країни. Гастрольна географія “Вар’ятів” найрізноманітніша – від малих міст до міст-мільйонників, від України до Європи та Канади. А нещодавно хлопці повернулись з перших гастролей по США, де за тиждень дали виступи у Нью-Йорку, Філаделфії, Клівленді, Детройті та Чикаго.

“Програма на США практично не відрізнялась від тої, яку ми показували, приміром в грудні минулого року в Україні. Ще по концертах у Празі і Лондоні ми побачили, що українцям закордоном готувати якусь аж надто особливу програму не потрібно. Ми ж працюємо на ниві побутового гумору. Тому сімейні клопоти, стосунки на роботі є знайомими навіть тим, хто вже давно емігрував”, – говорить очільник шоу Сергій Притула.

А у Кропивницькому “Вар’яти” покажуть нову 2-годинну програму і нові історії з нашого життя.

31 березня

Обласна Філармонія, 19.00

Квитки можна придбати онлайн.

Нагадаємо, у листопаді минулого року “Вар’яти” привезли кропивничанам нову програму свого гумор-шоу. Частину коштів від концертів гумористи перераховують на благодійні рахунки для купівлі спецприлади для військових. Цього разу саме з Кропивницького почали збір коштів на дальномір для батереї протитанкових керованих ракет 93-ї бригади.

До цього “Вар’яти” були у Кропивницькому у жовтні 2016-го – жарти з життя, сльози від сміху та ексклюзивна а капела від Жогло, який завдяки кропивничанам відчув себе Тіною Кароль.

Нагадаємо також, шоумен Сергій Притула, який організовує збір коштів для потреб воїнів АТО, повідомив, що у грудні 302 000 грн передали на виробництво безпілотний літальний апарат “Лелека” для 3 полку спеціального призначення.

Читайте також: Сергій Притула: про спецпризначенців, виступи у Кропивницькому та плани на майбутнє

Про шоу:

ВАР’ЯТИ-ШОУ було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема.

Очільник “Вар’ятів” – відомий український шоумен та телеведучий Сергій Притула.

Сьогодні до складу Вар’ятів входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Восени 2016 відбулася прем’єра “Вар’яти-шоу” в ефірі Нового каналу. У листопаді 2017 вийшов 2 сезон телеверсії.

Офіційний сайт.

Сторінка в FB

Сторінка в Іnstagram.

Сторінка в Youtube.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар