Кропивницька школярка знялася в рекламі Chupa Chups

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Уже декілька тижнів кропивницька школярка Анастасія Яриш працює за контрактом у південнокорейській модельній агенції. Дівчина пройшла декілька кастингів і знялася для реклам відомих брендів, зокрема цукерок Chupa Chups і спортивного одягу Fila.

Про це Першій електронній розповіла директор модельної агенції “Mix Models” Олена Рудковська.

“Сьогодні спілкувалася з Анастасією. Вона розповідає, що їй дуже подобається працювати в агенції MDI MODEL MANAGEMENT в Сеулі. Каже, букери постійно поряд із моделями – вони уважно ставляться до них, турбуються про комфорт. Вони доброзичливі та привітні люди, постійно допомагають із кастингами і навіть привозять її на роботу. Тож дівчині не доводиться самій шукати дорогу в незнайомому місті. Наша учениця задоволена контрактом – і умовами проживання, і роботою “, – каже Олена Рудковська.

Якісні професійні фотографії з’являться уже згодом, а поки що – Анастасія надіслала світлини зі “зйомок за кулісами”.

Нагадаємо, у травні 2017 року на міжнародному конкурсі дизайнерів “Мода без кордонів” Анастасія Яриш отримала титул “Топ-модель Кропивницького”. А у листопаді минулого року Анастасія була одною з двох моделей із Кропивницького, чиї фотографії потрапили на сторінки журналу “RION magazine”, який видається у Лондоні. На світлинах дівчата презентували одяг українського бренду Tomashevsky&Storge.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до Кропивницька школярка знялася в рекламі Chupa Chups

Коментарі заборонені.