У березні в Кропивницький приїде гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”

У середу, 28 березня, о 19:00 в обласній філармонії у Кропивницькому відбудеться концерт українського рок-гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” – це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, це музиканти, які в своїй творчості повністю дають волю почуттям та емоціям. Без кордонів у стилі, без кордонів в почуттях і емоціях… В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

У творчому доробку музикантів є величезна кількість пісень, відео-роботи, саунд-трек до фільму, та навіть гімн спортивної команди. Маючи за плечима непоганий багаж, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ ні на хвилину не припиняють свій творчий рух уперед, створюють новий музичний матеріал, експериментують, ведуть активну концертну діяльність, беруть участь у різноманітних фестивалях та громадських акціях.

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу. У піснях БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ кожен знайде, щось близьке собі, адже пісні наповнені непідробними емоціями, енергетикою та почуттями.

Хочете перевірити на що здатні ці хлопці? Тоді, не зволікайте, беріть друзів та сміливо прямуйте на концерт. Квитки можна придбати за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар