Триває кастинг конкурсу “Міс Кропивницький”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В обласному центрі триває підготовка до конкурсу краси “Міс Кропивницький 2018”. 15 лютого у Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся черговий етап кастингу.

Про це Першій електронній повідомила директор модельної агенції “Style Models” Вікторія Янішевська.

“Дуже багато дівчат виявляє бажання взяти участь у конкурсі. Але ж ми можемо відібрати тільки учасниць з певними параметрами: зростом від 170 см та віком від 16 до 24 років. Наразі вже відбулося два етапи кастингів і буде ще один, після якого ми зможемо вирішити, скільки красунь будуть боротися за звання “Міс Кропивницький”, – розповіла Вікторія Янішевська.
Наступний кастинг відбудеться у вівторок, 20 лютого, о 18:00 у приміщенні модельної агенції “Style Models” – м. Кропивницький, вул Глінки, 2 (третій поверх).
Нагадаємо, кастинг конкурсу “Міс Кропивницький” розпочався у січні цього року. 
Відзначимо також, минулого року на конкурс “Міс Кропивницький” надійшло понад 150 заявок від дівчат з усієї області (Світловодськ, Знам’янка, Олександрія, Мала Виска, Олександрівка). Титул найпрекраснішої завоювала Влада Ламанова. 

DSC_0030

DSC_0126

DSC_0424

DSC_0377

DSC_0297

Поширити:

Залишити коментар:

коментар