У Кропивницькому їздив благодійний “тролейбус кохання”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

14 лютого, у День Святого Валентина вулицями Кропивницького курсував тролейбус кохання. Він був створений не лише для того, аби організувати романтику для кропивничан, але й мав благодійну мету. В самому тролейбусі пасажирів очікувала романтична атмосфера, він був декорований різноманітними кульками, гірляндами тощо, а під час самої поїздки всі могли насолодитися музикою.

«Ми вирішили звернутися сьогодні до молоді в такий святковий день аби нагадати, що кохання для всіх, але стосунки повинні бути безпечними, – розповіла одна з організаторів цієї події Юлія, – За ініціативою організації було вирішено збирати кошти для закупівлі кварцових ламп для обласного Кропивницького СНІД  центру, тому що зараз ВІЛ-інфікованих стає все більше і людей, які розпочинають лікування більшає. Всі вони перебувають у чергах в малому, некомфортному коридорі й для контролю інфекцій, які передаються повітряно-крапельним шляхом потрібно, щоб повітря постійно було під дією кварцових ламп».

Поки всі очікували тролейбус, на площі проходив захід, де люди могли дізнатися як захистити себе від СНІДу, відповідали на різні запитання, що також стосуються цієї теми та могли навіть хоч і не по-справжньому, але одружитися.

Організатори кажуть, що можливо зроблять подібний захід, адже тролейбус користувався популярністю у

«Охочих на таку поїздку було багато, тому спеціальна комісія відібрала дванадцять пар, кому краще віддати місце. Але ми зрозуміли, що бажаючих багато і, можливо, ми ще придумаємо дещо інше».

DSC_0939

DSC_0941

DSC_0943

DSC_0945

DSC_0948

DSC_0949

DSC_0952

DSC_0953

DSC_0955

DSC_0958

DSC_0964

DSC_0967

DSC_0969

DSC_0972

Анастасія Третьяк для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар