У День закоханих на Кіровоградщині одружилося 59 пар

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У рамках акції “Кохання поза часом”, запровадженого Мін’юстом, на території Кіровоградської області 14 лютого 27 пар подали заяви на державну реєстрацію шлюбу і 59 пар одружилися.

“У 2017 році на День закоханих взяли шлюб 49 пар. Натомість цього року кількість бажаючих зареєструвати стосунки збільшилась. У результаті на Кіровоградщині 47 пар одружилися  за звичайною процедурою, а ще 12 пар взяли участь у проекті “Шлюб за добу”. Приємно відзначити, що 14 лютого, окрім реєстрацій шлюбу, закохані брали участь також і в публічних освідченнях в коханні під час проведення урочистих заручин і обрядах ювілейних весіль. Це свідчить, що ще залишились справжні романтики, які притримуються автентичних українських традицій і готові на рішучі кроки”, – відзначив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Нагадаємо, вчора, 14 лютого, відділи ДРАЦС у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Знам’янці у рамках акції “Кохання поза часом” працювали в продовженому режимі й приймали закоханих до півночі. Проект був започаткований за ініціативи Мін’юсту й поширився на всю Україну.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар