У Кропивницькому відбудеться дві презентації книги “Іду на мир”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У п’ятницю, 16 лютого, у Кропивницькому відбудеться дві презентації роману “Іду на мир” Ольги Кирилюк – о 14:30 у Театрі корифеїв та о 17:30 у художньому музеї.

Інформує Перша електронна.

“Нарешті, Кропивницький! Друзі, зустрінемося 16 лютого (п’ятниця). Дата довго обиралася й узгоджувалася. Хотілося, щоб усі для мене важливі й поважні змогли прийти. У результаті – перемогла справжня жінка, бо як не можу визначитися із сукнею, то беру обидві, так і з презентацією – довго думала, але зробила їх аж дві, в один день”, – написала на своїй сторінці у Facebook авторка Ольга Кирилюк.

Книгу вже презентували в Знам’янці, Дніпрі, Новоукраїнці:

“Товариство! Книга вже була презентована в Знам’янці, Дніпрі, Новоукраїнці, її вже читають члени української діаспори в Канаді та військові під Луганськом та Донецьком. Готуються презентації в Костянтинівці, Слов’янську, Дружківці, Краматорську. Кропивничани, запрошуємо 16 лютого. Учасникам обох презентацій бонус”, – написав у коментарях модератор зустрічі Юрій Митрофаненко.

Ольга Кирилюк пише, що під час презентації розкриє багато секретів про книгу:

“Мені є багато вам про що розказати:
– як випадково побачена ситуація дала поштовх для сюжету;
– як одне речення у фіналі книги змусило поміняти ім’я героїні;
– як потрапив у книгу Олександр Ратушняк;
– чи є в книзі історії з мого життя;
– як надихалася на написання еротичних сцен;
– які історії відбулися в реальності:
– хто із солдатів допомагав описувати сцени боїв та життя на передовій…”

Нагадаємо, у п’ятницю, 9 лютого, кропивничанка Ольга Кирилюк презентувала свою першу книгу “Іду на мир” у Новоукраїнці. Авторка роману Ольга Кирилюк розповіла, що у підготовці книги їй допомагав її студент, уродженець Новоукраїнщини – військовий на ім’я Богдан. Під час презентації кропивничанка покликала його батьків і подякувала їм за виховання сина – справжнього чоловіка і відважного воїна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар