Кропивничанка зіграла головну роль у відеокліпі турецького співака

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Марія Мельничук у кліпі Ersoy Dinç Menejerlık / Скріншот з відео

Кропивницька модель Марія Мельничук зіграла головну роль у музичному кліпі турецького співака Ersoy Dinç Menejerlık “Ben de İnsanım”.

Першій електронній Марія Мельничук розповіла, що це її перша роботу за новим контрактом у Стамбулі – дівчина зараз працює у агенції “Workmodels”.

“Це була моя найперша робота тут у Стамбулі – музичний відеокліп для турецького співака. Він сам за національністю турок, але живе в Німеччині. Знімався відеокліп у дуже великій студії. Цей вид роботи в моїй кар’єрі був вперше –  раніше мені не доводилось зніматися у кліпах. Хоча я дуже цього хотіла – це незрівнянний досвід для мене, і я дуже вдячна за таку можливість”, – розповіла Марія Мельничук.

© netd müzik

Нагадаємо, володарка титулів “Міс Принцеса Кіровоградщини”,  “Княгиня Кіровоградщини” та “Топ-модель України” Марія Мельничук раніше підписала контракт з індійською модельною агенцією “La Creme” і працювала у Нью-Делі. Перші враження від Індії – багато сміття, але дуже доброзичливі люди. Крім того, там немає стереотипів про худорлявих моделей, а навпаки – цінується пишна краса. Про свої стартові три тижні роботи Марія Мельничук розповідала Першій електронній.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар