Святий Миколай роздав подарунки діткам із Кіровоградського району

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями до діток із прийомних родин та будинків сімейного типу Кіровоградського району завітав Святий Миколай – дітлахи отримали новорічні солодощі від благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”.

Для дітей влаштували святковий концерт, де вручили солодкі подарунки. А представник благодійного фонду «Добротвір» Геннадій Солдецький передав вітання від народного депутата Станіслава Березкіна та побажання миру, здійснення усіх мрій та задумів.

Нагадаємо, 19 грудня  благодійна акція під назвою «Святий Миколай іде до дітей» відбулася у Бобринці. Окрім того, в обласному театрі ляльок для кропивницьких школярів показали виставу “Айболить та Бармалей”. По закінченню дійства на малечу чекали солодкі подарунки від благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”. П’ятий рік поспіль до новорічних свят діти отримують подарунки у рамках акції “Святий Миколай іде до дітей”, ініційованої народним депутатом України. Окрім того, в студентському клубі в Компаніївці відбулася лялькова вистава «Хто у лісі найспритніший», після якої дітлахи отримали подарунки від благодійного фонду “Добротвір”.

IMG_7828

IMG_7840

IMG_7852

IMG_7854

IMG_7866

IMG_7869

IMG_7870

IMG_7886

IMG_7891

IMG_7922

IMG_7956

Поширити:

Залишити коментар:

коментар