На Кіровоградщині шукають найкращих студентів у 8 номінаціях

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

До 14 грудня у Кропивницькому приймаються заявки до участі у конкурсі “Кращий студент України”. Для того, щоб поборотися за перемогу у регіональному етапі, достатньо подати онлайн-заявку. Загалом є 8 номінацій, у кожній з яких буде визначено переможця.

Про це Першій електронній повідомили в оргкомітеті конкурсу.

“Молодіжна Рада Кропивницького запрошує активних студентів області долучитися до конкурсу і стати одним із номінантів, а, можливо, і переможцем! Заявки приймаються до 14 грудня включно. Обов’язкова онлайн-реєстрація за посиланням. Приносити документи можна у 313 кабінет, приміщення Кропивницької міської ради”, – повідомляють в оргкомітеті.

Регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» відбудеться о 12:00 16 грудня в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка.

Коротко про конкурс

«Кращий студент України» – всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства.

Організатором програми «Кращий студент України» є ВМГО «Студентська республіка». Регіональний етап у Кіровоградській області організовує Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради. Підтримку надає Міністерство освіти і науки України.

У рамках конкурсу «Кращий студент України» визначаються наступні номінації:

  • Кращий студент України (комплексна характеристика);
    • Кращий студент-аналітик України;
    • Кращий студент-громадський діяч України;
    • Кращий студент-дизайнер України;
    • Кращий студент-медійник України;
    • Кращий студент-науковець України;
    • Кращий студент-програміст України;
    • Кращий студент-спортсмен України.

Контактні особи:

Денис Кравченко – регіональний координатор конкурсу у Кіровоградській області, тел..0665009700

Яна Сапожнікова – оргкомітет Молодіжної Ради Кропивницького, тел.. 0957184055

Нагадаємо, вперше в Кіровоградській області у рамках Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» відбувся регіональний конкурс «Кращий студент Кіровоградщини» у 2016-му році. 18 березня нагородили переможців конкурсу “Кращий студент України”. Серед них – журналіст Першої електронної газети Ольга Ткаченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар