У Кропивницькому покажуть новорічний переполох Льодовикового періоду

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

9 грудня о 14:00 у Кіровоградській обласній філармонії покажуть дитячу виставу “Новорічний переполох у Льодовиковому періоді”

“У веселій, захоплюючій і повчальній історії за мотивами анімаційного фільму «Льодовиковий період» маленькі глядачі стануть не тільки глядачами, але й безпосередніми учасниками пригод, які відбувалися з героями дуже-дуже давно. Полюбилися персонажі, шаблезубий тигр Дієго і лінивець Сід виявляються в умовах глобального потепління, а значить, їм загрожує вимирання – мамонт Менні вже зменшився до розмірів собаки. Поки друзі намагаються допомогти Менні, і разом з дітьми придумують, як зробити його знову величезним, на іншому кінці землі Професор і його учениця Персик розгадують таємницю кристала, який, на їхню думку, може зупинити потепління.

Однак, у підступного Капітана Гада є інший план – глобальне потепління перетворить весь світ в бананові джунглі і він стане правити їм, тому він задумав знищити кристал, щоб ніхто не зміг перешкодити йому. Він посилає Білок Скратта і Скратті в лабораторію Професори вкрасти кристал і обіцяє за це заповітний жолудь. Але знайти кристал не просто – Білки не вміють читати, рахувати й писати, тому не можуть розібратися в карті, просять дітей допомогти їм прочитати і порахувати. Коли все ж Білки знаходять кристал, виявляється, що він має величезну силу і взяти в руки його може тільки Персик. Дівчинка переконана, що знає, як змусити кристал працювати і хоче провести експеримент, але Професор не дозволяє їй ризикувати. Білки стають свідками сварки Професора та учениці, і використовують її для того, щоб винести кристал з лабораторії. Так починає небезпечну подорож Персик, якій належить знайти нових вірних друзів – Менні, Сіда і Дієго, викрити білок, опинитися в пастці підступних Сирен і, нарешті, зустрітися віч-на-віч з капітаном Гадом, який хоче знищити кристал.

Разом з героями вистави, маленькі глядачі опиняються в центрі подій, вони розгадують разом з Персик і друзями головоломки, збирають пазли, шукають сліди, борються з Сиренами і рятують кристал. Інтерактивні ігри та завдання не дають маленьким глядачам нудьгувати і сидіти на місці.

Завдяки допомозі глядачів, мудрості Професори, мужності зграї і чистому серцю Персик, герої здобувають перемогу – кристал оживає, йде сніг, глобальне потепління зупинено. По крайній мірі, на пару тисяч років. З такої нагоди герої разом з хлопцями влаштовують веселу дискотеку.

Вистава не тільки розважає, а й вчить дітей робити правильний вибір, поважати мудрість дорослих, бути відповідальними і цінувати велике і чисте серце одного”, – йдеться в описі події.

Квитки можна купити тут.

3_1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар