На честь свого 15-річчя у Кропивницькому виступить відомий гурт СКАЙ

фото зі сторінки гурту у соцмережі Facebook

У Кропивницькому в обласній філармонії 26 листопада виступить відомий український рок-гурт СКАЙ. Концерт відбудеться у рамках 2-ї частину туру “СКАЙ 15 років”.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіціного сайту гурту.

Початок ювілейного туру “СКАЙ 15 років” відбувся навесні цього року, а вже восени гурт відвідає ще багато міст, повідомляється на сайті internet-bilet.ua.

Під час концертів, прихильники почують хіти, що вже стали улюбленими: «Best друг», «Подаруй світло», «Дай мені любов», «Ідеальна», «Не забувай», а такожі нові композиції, які ще не виконували на концертних майданчиках, зі складу альбому «Нове життя».

Особлививо концерт запам’ятається усім, хто любить, тому що нещодавно гурт випустив пісню та відеороботу на пісню “All my love for you”. Пісня вже стала справжнім гімном для всіх закоханих та серед фанів ходять чутки, що після прослуховування пісні на концерті, хлопці скоріше роблять пропозиції одруження своїм дівчатам.

Тільки на концертах СКАЙ можна відчути проникливу лірику та драйвові ритми, незабутню атмосферу та нестримну енергетику. Не втрачай шанс відвідати концерт у Кропивницькому.

Концерт “СКАЙ” відбудеться 26 листопада 2017 в кропивницькій філармонії. Ви зможете з легкістю забронювати квитки за допомогою сервісу internet-bilet.ua.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар