У Кропивницькому відбувся фінальний кастинг на fashion show “Мода без кордонів”

Учора, 15 листопада, відбувся фінальний кастинг на конкурс дизайнерів “Мода без кордонів”, організатором якого є модельна агенція “Mix models”.

“Сьогодні відбувся завершальний кастинг на участь у fashion show “Мода без кордонів”. Цього року на шоу буде представлено багато колекцій закордонних дизайнерів, зокрема, із Молдови та Білорусі. Це дизайнери, які є переможцями міжнародних fashion-конкурсів. Також будуть представлені цікаві колекції наших місцевих творців та дизайнерів з інших міст України. Стилісти-візажисти також зроблять вражаюче шоу, присутні зможуть побачити їхні образи на тему “4 стихії” (вогонь, вода, земля, повітря)”, – розповіла Першій електронній директор модельної агенції “Mix models” Олена Рудковська.

Одним із членів журі конкурсу на fashion-показі буде стиліст міжнародного класу Олег Соцький, який у цьому році презентує у Кропивницькому свій перфоманс.

“Я вважаю, що цього року шоу буде ще яскравішим, ніж минулорічне та думаю, що ніхто з глядачів не піде байдужим”, – додає Олена Рудковська.

Нагадаємо, fashion-show “Мода без кордонів” відбудеться 24 листопада у залі Кіровоградської обласної філармонії.

DSC_0611

DSC_0617

DSC_0623

DSC_0625

DSC_0635

DSC_0638

DSC_0652

DSC_0656

DSC_0661

DSC_0663

DSC_0668

DSC_0675

Лада Тітова для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар