Студентам ЦДПУ відкривали секрети пейзажних фотографій

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У стінах ЦДПУ ім. Винниченка учора, 9 листопада, фотограф Олександра Сухенко презентувала студентам свої фотороботи. Студентка третього курсу природно-географічного факультету розповідала чому вона стала фотографом, плюси цієї діяльності та показала свої фотографії з короткими історіями до них.

За словами Олександри, красиву фотографію можна зробити і на мобільний телефон, а обробити в безкоштовних фоторедакторах, потрібно лише бажання.

“У мене є дуже багато світлин, зроблених на телефон і я навіть не соромлюсь про це казати, адже мої перші фотоапарати були не досить гарної якості, але зрештою я змогла зробити з тих фотографій виставку”, – каже Олександра.

Дівчина спеціалізується на пейзажних знімках. Вона фотографує під час дослідницьких експедицій на практиці, з мандрівними компаніями та на замовлення. За її словами, Кіровоградщина – це надзвичайно красивий край, тому мета Олександри – донести це світлинами місцевого ландшафту.

У своїй розповіді Олександра поділилася з слухачами секретами вдалої фотографії:

“Найкращі знімки виходять одразу перед світанком та після заходу сонця, адже в цей час світло м’яке та падає під зручним кутом. – сказала Олександра і додала, – Також, необхідно показувати людину в межах природи. Саме так можна передати масштаб природного об’єкту і картинка набуває більш такої цікавої позиції.

Більш детальну розповідь про секрети фотографії від Олександри Сухенко читайте на Першій електронній згодом.


Анастасія Ковальова для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар