Перший етап проекту “Відкриваємо нові таланти” відбувся у Кропивницькому

Днями в філармонії відбувся перший концерт у рамках цьогорічного проекту “Відкриваємо нові таланти”,  у якому поетапно беруть участь школярі з усієї Кіровоградщини.

За право потрапити в двадцятку найкращих цього дня змагався один кропиницький колектив. Разом з дітьми виступали професійний гурт «Єлисавет-ретро» та солісти Кіровоградської обласної філармонії.

Директор дитячої філармонії та керівник проекту Ірина Полонська розповіла Першій електронній, серед фіналістів потім оберуть найкращі колективи, які отримають нагороди:

“Сьогодні змагаються діти лише з Кропивницького, але конкурс проходить на території всієї Кіровоградщини. В кінці травня відбудеться фінальний концерт, який визначить переможця з двадцятки вибраних на попередніх змаганнях дітей. На переможця чекають листи подяки та пам’ятні призи від міністерства освіти та обласної філармонії”. – розповідала Ірини.

За словами організаторів, проект відбувається за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації та управлінням освіти, науки, молоді та спорту.

Нагадаємо, 12 жовтня у Кіровоградській обласні філармонії відбувся заключний етап проекту “Відкриваємо нові таланти”, який напередодні пройшов через кожен район області. Із цього підсумкового концерту стартував концертний сезон дитячої філармонії.


 Анастасія Ковальова для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар