Кропивницьких стилістів запрошують презентувати “стихію” на міжнародному конкурсі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Модельна агенція “MIX Models” запрошує стилістів і візажистів створити образ у рамках Міжнародного конкурс дизайнерів Fashion show «Мода без кордонів». Цьогорічна тема конкурсу – “Чотири стихії”. Учасники конкурсу можуть запропонувати один образ, декілька або навіть чотири.

Про це Першій електронній повідомила директор агенції та організатор конкурсу Олена Рудковська.

“Запрошуємо стилістів та візажистів, салони нашого міста 24 листопада взяти участь в Міжнародному конкурсі дизайнерів Fashion show “Мода без кордонів” і поборотися за кубок в номінації “Кращий образ”. Цього року ми обрали тему “Чотири стихії: Вогонь. Вода. Земля. Повітря”. Учасники конкурсу можуть запропонувати один образ на вибір, декілька або навіть чотири. Із приводу участі звертатися за телефоном:  099 327 63 64″, – розповіла організатор конкурсу.

Відзначимо також, триває кастинг моделей на цьогорічний Міжнародний конкурс дизайнерів Fashion show «Мода без кордонів».

На фото - образи "Чотири стихії" від члена журі конкурсу, топ-стиліста міжнародного класу, засновника та ідейного натхненника команди перукарської моди Sotskyy Professionnel Олега Соцького (2010 рік).

Нагадаємо, у навесні 2016 році темою номінації “Кращий образ” була “Люди як птахи”. Тоді перемогу здобула Ірина Лісова із образом “Розбите кохання”

Головний приз цієї номінації весною 2017-го  за різнокольорову ляльку отримала Олена Єгоричева. Тоді стилісти створювали образи на тему “Люди, як ляльки”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар