Кропивничанок запрошують на кастинг Fashion show

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото з конкурсу "Мода без кордонів" / 2017

Модельна агенція “MIX Models” оголошує кастинг моделей на Міжнародний конкурс дизайнерів Fashion show «Мода без кордонів».

Про це Першій електронній повідомила директор агенції та організатор конкурсу Олена Рудковська.

“Для участі в показах потрібні дівчата модельного типажу зростом від 170 см, розмір S, M (бажано з довгим волоссям), а також хлопці – від 1,80 см. Запрошуємо моделей віком до 30 років. Також дівчатам необхідно мати туфлі на високих підборах та чорний одяг в обтяжку”, – розповіла організатор.

Аби взяти участь у кастингу треба надіслати Олені Рудковській, кастинг-директору Яні Геві, або на електронну пошту mixmodelskv@gmail.com таку інформацію:

1. ПІБ
2. Параметри, зріст і розмір ноги
3. Вік
4. Контактний телефон, декілька фото

Fashion show відбудеться 24 листопада в залі обласної філармонії

Запис на кастинг по телефону 099 327 63 64 (Олена) 050 040 39 80 (Яна)

Нагадаємо, у травні цього року традиційно на конкурс дизайнерів у Кропивницький привезли колекції з різних куточків України. Цього року у місті на Інгулі зустрічали гостей з Кривого Рогу, Конотопу, Київської області та столиці, Одеси, Знам’янки. Уже котрий рік поспіль на сцені філармонії презентує свої колекції майстриня з Молдови Ольга Туркіна. Крім того, напередодні концерту у холі філармонії працював шоу-рум, де можна було придбати дизайнерські речі та аксесуари. Серед учасників – гостя з Америки

Володарка гран-прі “Мода без кордонів 2015” Анастасія Томашевська цього року виступала як гість – дизайнерка також приїхала з Одеси, аби поділитися з кропивничанами своїми новими розробками. До речі, рівно рік тому фотосет колекції “БезДна” для одеської дизайнерки робили кропивницькі фотографи.  Бренд “Tomasevsky & Storge” лишається вірним своєму стилю – власники одягу мають різкий і сильний характер. Ці риси віддзеркалюються і у вбранні.

Навесні 2016-го “Мода без кордонів” приготувала гостям колекцію авторських корон та людей-птахів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар