20-річна кропивничанка виконала на шоу “Х-фактор” авторську пісню

Аліна Шевченко / скріншот із відео

Кропивничанка Аліна Шевченко у 8 сезоні шоу Х-фактор виконала авторську пісню – «Отрада». Дівчину з малих років вирощували принцесою. З 6-ти років вона займається танцями, музикою, малюванням. Багато зусиль було вкладено в єдину дитину сім’ї. І, мабуть, не дарма. Сьогодні Аліна вже доросла – пише пісні, захоплюється музикою, подорожами. Але мама незадоволена і змушує стати «нормальною» людиною.

Про це йдеться на сайті програми, повідомляє Перша електронна.

А що скажуть судді на виступ учасниці? Дізнавайтеся у відео.

Нагадаємо, 19-річний Тімур Кулієв із селища Власівка Світловодського району Кіровоградської області яскраво виступив у талант-шоу Х-Фактор. Хлопець виконав пісню переможниці конкурсу Євробачення трансвестита Кончіти Вурст “Rise Like A Phoenix”. Суддям дуже сподобалось виконання цієї пісні Тімуром, і він отримав чотири “так”.

Також ще один хлопець, але вже з Кропивницького потайки, у перерві між виступами офіційних конкурсантів, вийшов на сцену 5-го кастингу шоу “Х-фактор” із зали, і попрохав жюрі вислухати його виступ.

Окрім того, у 2016 році на площі Героїв Майдану для кропивничан виступив гурт “Ефір”, учасник шоу “Х-фактор” Ярослав Стас, учасники шоу “Україна має талант” “Шпилясті кобзарі” та учасниця талант-шоу «Голос країни» Міла Нітіч.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар