Кропивницьке “Марево” увійшло в добірку кращих трилерів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото: Перша електронна газета

Книга двох кропивничан Олега Бондаря та Світлани Листюк увійшло в добірку кращих трилерів за версію видання “Програма-плюс”.

Про це Першій електронній повідомила авторка Світлана Листюк.

“Звісно, я з нетерпінням чекала і на відгуки читачів, і на рецензії літературних критиків. Було цікаво і лячно водночас, бо смаки ж у всіх різні. Але про такий результат і не мріяла. Ввійти до списку кращих українських трилерів з першої спроби – це велике досягнення для мене. Та й для Олега Бондаря теж, хоч він має значно багатший літературний досвід. Думаю, наше ‘Марево’ стало непоганим внеском у розвиток сучасної літератури Кіровоградщини”, – каже авторка.

«Марево» ввібрало в себе все найкраще з класичних детективів і містичних трилерів. Це історія приватного детектива, який потрапив у справжнє «сімейне кубло». Герої – родичі, які позаочі ненавидять один одного. Тут навіть найближчі люди можуть встромити ножа в спину. Детективу доводиться не лише розплутувати їхні міжусобні конфлікти, а й «відбиватися» від дуже пристрасного привида, затримувати злочинців, шукати зниклих безвісти людей і разом з усіма полювати за родинними реліквіями. Найцікавіше те, що по ходу сюжету герої книги дізнаються, ким вони насправді є і які родинні зв’язки насправді їх поєднують.

Про те, що ж таке “Марево” та наскільки влучним був перший постріл у виборі обкладинки автори книги розповіла в ефірі “КІТ”.

Містичний будинок, родові скарби та загадки без ключів: у Кропивницькому презентували роман “Марево”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар