Цими вихідними у Кропивницькому виступить “BRUTTO”

Ілюстрація: Новинарня

У неділю, 8 жовтня, о 19:00 у клубі “Provocateur” у Кропивницькому в рамках Всеукраїнського осіннього туру в підтримку нового альбому «Рокi» відбудеться виступ панк-рок-гурту “BRUTTO”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Велика частина робіт над альбомом Brutto «Рокi» була проведена у 2016 році. Власне, тоді були зроблені аранжування всіх пісень, а також чорновий і чистовий запис матеріалу. Однак активна рекламна кампанія пластинки почалася лише навесні 2017 року. Назва і дату релізу альбому музиканти озвучили в квітні.

Коментуючи диск в соціальних мережах, учасники колективу відзначають, що вони вирішили піти з великої політики, бо «там все ясно», у велику релігію, де все туманно. Від пояснення цієї позиції автори пластинки вирішили утриматися.

В альбом «Рокi» увійшло дванадцять композицій російською, українською, білоруською та англійською мовами. Також в трек-лист музиканти включили дві композиції з репертуару групи «Ляпіс Трубецькой», лідером та ідеологом якої був Сергій Міхалок. Мова йде про пісні «Матрешка» і «Телевизор», оригінальні версії яких входять в студійний альбом 2014 «Матрешка».

Виходу альбому «Рокi» передувала прем’єра кількох синглів. Це композиції «Чорний обеліск», «Середнi вiки» та «Рокi».

Квитки на концерт можна придбати за посиланням.

Нагадаємо, 7 жoвтня, бiля Будинку культури «Авiатор» Льoтної академiї НАУ вперше вiдбудеться святo безпілoтних лiтальних апаратiв «Свiт дрoнів». Рoдзинкою захoду стане фiнальний етап чемпіoнату України з Дрoн-рейсингу, де змагатимуться 50 кращих пiлотів за правo представляти Україну на чемпiонаті Єврoпи та Свiту.

Також на цих вихідних у фіналі Кубку України з бейсболу зіграють дві кропивницькі команди. Обом бейсбольним командам із Кропивницького «BioTexCom-КНТУ» та «BioTexCom-СДЮШОР» вистачило двох поєдинків, щоб виграти свої півфінальні серії Кубку України, які відбулися минулими вихідними. Відтак, 7 та 8 жовтня, фінальна серія Кубку України пройде в форматі бейсбольного дербі нашого міста.

Зазначимо, що вже цими вихідними “Золотой Век” розпочне баскетбольну першість 2017/18 років у Вищій лізі. Головна баскетбольна дружина Кіровоградщини прийматиме на власному майданчику миколаївський “НІКО-БАСКЕТ”.

Крім того, 1 жoвтня, на нещoдавно ствoреній трасi для прoведення змагань з автoкросу пiд назвoю “EuroCross” у Світловодську вiдбулися тренувальнi заїзди перед прoведенням оснoвних змагань, якi вiдбудуться на цьoму ж мiсці 15 жoвтня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар