Музикант Сергій Бабкін виступить у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото: open.ua

Рівно через 15 років після перших “музичних кроків” виконавець Сергій Бабкін відправляється в масштабний тур Україною, у рамках якого відбудеться концерт і в Кропивницькому. 

10 альбомів, сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно, участь в проекті “Брюссель”, створеного Святославом Вакарчуком, тренерське крісло в найрейтинговішому вокальному шоу “Голос країни”  і, як закономірний і заслужений підсумок довгої кропіткої роботи – тисячі проданих альбомів і понад півмільйона слухачів. Слухачів, кожен з яких на концертах не випадковий, кожен зі своєю історією, пережитою під пісні Сергія.

У вересні 2002 року Сергій Бабкін на студії «М.ART» за 5 годин одним махом записує 30 пісень, які згодом стануть двома першими сольними альбомами музиканта: «УРА!» і «БІС!». Саме в цей день і почалася історія музиканта і актора Сергія Бабкіна, який всупереч законам шоу-бізнесу, форматам радіостанцій і телеканалів, тільки завдяки таланту, внутрішній чесності, вірі з боку рідних і близьких людей, став народним улюбленцем.

У вересні 2017 року, рівно через 15 років після перших “музичних кроків”, Сергій Бабкін відправляється в масштабний тур Україною. І цей тур для музиканта – не тільки спосіб підвести риску чергового етапу, а й привід зібратися разом з шанувальниками та подякувати їм за весь шлях, пройдений разом.

Сергій Миколайович Бабкін (нар. 7 листопада 1978, Харків) — український музикант, актор, автор і виконавець власних пісень. Учасник групи «5’nizza». Тренер 7-го сезону вокального шоу «Голос країни». Учасник 5-го сезону шоу Танці з зірками (разом iз дружиною Сніжаною Бабкіною).

Відео з каналу: ЗЕ ИНТЕРВЬЮЕР

«#пробач» – відео на перший сингл нового альбому Сергія Бабкіна «#неубивай». Кліп був знятий в Києві наприкінці лютого. Ідея режисера Максима Ксьонди за допомогою оператора Володимира Шкляревського перетворила бібліотеку імені Вернадського та стадіон «Олімпійський» в «іншу реальність». У відео дорослий світ виявляється надто нецікавим для дітей. Тож вони лишають його, із сумом прощаючись із батьками.

Відео з каналу: Сергей Бабкин

Поширити:

Залишити коментар:

коментар