У перший день зими у Кропивницькому виступить Pianoбой

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

1 грудня у Кіровоградській обласній філармонії відбудеться концерт гурту Pianoбой – це буде другий концерт сольного проекту Дмитра Шурова у Кропивницькому. Цього разу піаніст виступатиме разом із камерним оркестром.

Про це Першій електронній повідомили організатори концерту Pianoбой у Кропивницькому.

“Pianoбой їде у НА ВЕРШИНІ ТУР 2017! Якщо ви не можете жити без справжніх емоцій та концертів на розрив від групи на піку форми – вам сюди. З новими піснями, з оновленим та розширеним складом, зі спеціально створеним світловим шоу та всіма іншими ніштяками. Welcome у каси ваших міст, або замовляйте квитки на гурт-свято через мережу – як зручно. Чекаємо з нетерпінням цих зустрічей, бо знаємо, що це буде незабутній тур. Love, Peace, Pianofamily”, – повідомляється у Фейсбук-пабліку проекту.


Сторінка події у Фейсбук

Квитки можна придбати на kasa.in.ua.

Pianoбой вперше відвідав Кропивницький у рамах всеукраїнського туру на підтримку нового альбому «Take off».

“Будемо вважати, що перше побачення пройшло успішно, – розповідав Першій електронній уже після концерту Дмитро Шуров, – Людей було більше, ніж у тих містах, де ми раніше були. Всі співали, танцювали, не злякались розбитих келихів, наших криків. “Відьму” люди кричали шалено. Їх навіть намагались тримати, щоб вони не полетіли”.

Piánoбой — сольний проект Дмитра Шурова, колишнього піаніста гуртів Океан Ельзи, Esthetic Education та Земфіри. Створений 2009 року. Виконує пісні, українською, російською та англійською мовами.

У роботі над проектом Дмитрові допомагала рідна сестра — Ольга Шурова, випускниця Київського лінгвістичного університету.

На початку 2009 року Шуров почав працювати над оперою «Лев і Лея», частина якої прозвучала на показі фешн-дизайнера Олени Ахмадулліної в Парижі. У процесі роботи у Шурова з’явилася ідея створення власної групи. В роботі над проектом, що отримав назву «Pianoбой», йому допомагала сестра Ольга Шурова, випускниця Київського лінгвістичного університету.

Перший виступ Дмитра Шурова в ролі Pianoбоя пройшов у вересні 2009-го в рамках другого Moloko Music Fest. Крім Дмитра та Ольги як бек-вокалістки, в ньому взяли участь ще одна бек-вокалістка Ліда Тутуола, гітарист Ілля Галушко та барабанщик Андрій Надольський. Після цього Pianoбой виступив на показі колекції Лілії Літковської, відкрив своїм сетом тиждень британського кіно та зіграв концерт на святкуванні дня народження журналу Harper’s Bazaar в Києві.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар