Театр ляльок у Кропивницькому закривається до осені

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

30 липня колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок закриває 78-й театральний сезон, який був насичений різноманітними мистецькими подіями і матеріальними здобутками.

Про це Першій електронній в адміністрації театру ляльок.

По-перше, хочеться згадати про Всеукраїнське свято театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти», яке лялькарі перетворили у міжнародний формат, запросивши до участі закордонні колективи з Білорусі та Ізраїлю. Чудовим подарунком глядачам Свята став і виступ колективу Львівського драматичного театру імені Лесі Українки. А до гурту п’яти постійних учасників театрів ляльок приєдналися колективи з Дніпра, Львова та Вінниці.

Скарбничку мистецьких досягнень театру збагатили два диплома переможця ІV Всеукраїнського фестивалю театрів ляльок “Лялькова веселка”(м.Запоріжжя) в номінації “За інтерактивний контакт з глядачем” та в номінації “Краща епізодична роль” (актору Максиму Борисову за роль Ведмедя у виставі “Бука” М.Супоніна).

Репертуар театру поповнився трьома новими постановками. Лірична казка «Дюймовочка» за Г.Х.Андерсеном, музично-фантастична казка з ростовими ляльками «Чу-чу-чу… Бережіться Пікачу» Н.Педько та повчальна казочка «Хитре Лисеня» В.Павловскіса вже знайшли свого вдячного глядача.

Також, після тривалої перерви, митці представили для дорослого глядача поновлені спектаклі «Собаче серце» М.Булгакова і «Ніч напередодні Різдва» за М.Гоголем.

Впродовж сезону постійно проводилися розважально-ігрові програми для дітей, серед яких: дні іменинника, конкурси малюнку на асфальті, вікторини і виставки, а також численні творчі зустрічі, що знайомили юних і дорослих відвідувачів з таємничим театральним закуліссям.

А серед матеріальних здобутків лялькарі можуть пишатися новими приміщеннями, що з’явилися у будівлі театру після закінчення другої черги ремонтно-будівельних робіт.

У програмі закриття сезону, яке відбудеться 30 липня, на відвідувачів чекатимуть розваги з кумедними клоунами, веселі ігри, солодкі дарунки, безкоштовне фото з фіксиком Сімкою, а також вистава «Чу-чу-чу… Бережіться Пікачу!». Початок заходів – о 12.00 годині.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94

Поширити:

Залишити коментар:

коментар