Кропивницький вуличний театр додав циганку до героїв “Ріпки” (АНОНС)

Ілюстрація: Google Play

Дідусь залишився сам на сам в боротьбі з ріпкою, звичні герої відмовилися допомагати старому, а нова героїня (циганка) розповідає в чому ж його проблема – ось так аматорський вуличний театр “Кропики” бачить відому казку “Ріпка”. Таку версію містяни можуть безкоштовно побачити 27 липня о 19.00

Про це Першій електронній розповіла учасниця вистави Тетята Підхлібна.

Вона розповіла, що їхня версія «Ріпки»  не буде схожою на звичну, адже вони змінили сюжет та додали нових героїв:

«Кожен персонаж займається своїми справами і не погоджується допомагати дідусю виривати ріпку. Старий намагається розібратися, в чому проблема та йде до циганки, яка йому наворожила, що він неправильно спілкувався з ними, не помітив деяких деталей чи проблем. Тоді дідусь визнає свої помилки, приходить до кожного персонажа, просить пробачення».

У постановці беруть участь переважно діти та двоє дорослих. Діти готувалися до вистави приблизно місяць.

“Кропики” вже не вперше ставлять вистави у дворах міста. Вони мають цікаві традиції виступів та запрошують до участі нових осіб.

«Цей театр виступає у різних дворах міста. У них є цікава умова, що частина учасників вистави повинна проживати в тому подвір’ї, де буде вистава. Вони запропонували виступ у нашому дворі і попросили нашу родину взяти участь у виставі»,- розповідає Тамара Підхлібна.

Вистава відбудеться 27 липня о 19.00 на дитячому майданчику за адресою вул. Миру, 12 (неподалік від перехрестя вулиць Варшавської та Левитського (колишня Колгоспна).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар