Серед літа кропивничанам покажуть “Ніч напередодні Різдва”

Більшість людей і досі вважають, що театр ляльок – це мистецький заклад тільки для дітей. Нещодавно керівництво театру вирішило реанімувати виставу «Ніч напередодні Різдва», і вже цієї неділі лялькарі покажуть оновлену версію з заміною декількох головних ролей.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на адміністрацію театру.

 Тривалий час «на відпочинку» у репертуарі театру знаходилася вистава за однойменним твором М.В.Гоголя «Ніч напередодні Різдва». Постановку її ще у 2009 році здійснив заслужений діяч мистецтв України Євген Гімельфарб. Через рік «Ніч…» стала дипломантом  Всеукраїнського фестивалю театрів ляльок «Лялькова веселка» у Запоріжжі, а актор Геннадій Стогодюк отримав диплом «За кращу чоловічу роль».

Нещодавно керівництво театру вирішило реанімувати виставу, маючи у планах представити її ще на одному театральному форумі, що проходитиме у вересні цього року у Черкасах, фестивалі «Мереживо казкове». Тож узгодивши з режисером-постановником терміни репетиційного періоду, виконавці почали пригадувати ролі і готуватися до поновлення спектаклю.

І ось, вже цієї неділі лялькарі будуть чекати на свого об’єктивного глядача, щоб представити оновлену виставу, з заміною кількох головних чоловічих персонажів, яких гратимуть молоді, але завзяті і талановиті актори Максим Борисов та Іван Кучерук.

Вистава відбудеться 23 липня о 17.00 годині та 24 липня о 16.00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар