На вулиці Дворцовій у Кропивницькому влаштували молодіжну акцію

21 червня, працівники обласної бібліотеки для юнацтва влаштували «Молодіжний Fresh» до Дня Молоді – вуличну акцію в рамках бібліопроекту «Креативна середа». День Молоді – не просто чергова календарна дата, це свято юності, енергії, натхнення та активності молоді на шляху їхнього розвитку, дорослішання і становлення, як особистостей.

Учора в бібліотеці розпочався обласний семінар-практикум «Патріотичне виховання в бібліотеці: формуємо ціннісні орієнтири громадянина України». Тож бібліотекарі з області мали унікальну можливість приєднатися до вуличної акції та розпочати підготовку до святкування Дня Молоді разом з кропивничанами.

На усіх, хто зібрався цього червневого вечора на вулиці Двороцовій, чекала насичена розважальна програма, патріотичні майстер-класи та безліч цікавих несподіванок. Так гості свята мали унікальну можливість переглянути виставку зброї та військового спорядження від центру оперативної тактичної підготовки «Цитадель» та поспілкуватися з представниками патрульної поліції міста Кропивницького. Разом з громадської ініціативою «Армія SOS» був продовжений благодійний розпродаж на підтримку воїнів, що знаходяться в зоні АТО.

Окрасою вечора стали виступи танцювальних колективів: клубу спортивного бального танцю «Діамант», школи східних танців «Шакті» та школи Брейк Дансу і Хіп – Хопу “Mix of Steps”. Вихованці колективів показали харизматичні та запальні номери, в різних стилях танцю з яскравими костюмами і чудовими посмішками.

Кіровоградська обласна федерація Лао-тайських бойових мистецтв – Лао-муей, Спортивний клуб «Україна» представили увазі гостей показові виступи Ката, продемонструвавши швидкість, витривалість та чудову спортивну підготовку.

Порадували гостей заходу і вокалісти – прозвучали неймовірно душевні пісні від Максима Чорного та нестандартний драйвовий реп від гурту «Брюс Лі Orchestra».

Ексклюзивним виступом вечора стала «Шалена кухня» від молодіжного театру «Палата № 6». Веселу пантоміму учасники театру підготували до нашої молодіжної акції, тож усі гості мали ексклюзивну нагоду стати її першими глядачами.

Наймолодші відвідувачі долучилися до майстер-класів з арт-розпису, виготовлення українських прапорців у техніці торцювання та симпатичних магнітів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар