У Театрі корифеїв презентують книгу про життя та творчість Марка Кропивницького (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото galinfo.com.ua: Марко Кропивницький

29 червня о 16:00  в Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Кропивницького відбудеться вечір пам’яті до 90-річчя від дня народження Миколи Смоленчука та презентація його книги «Степи полинові» про життя та творчість Марка Кропивницького.

Як повідомили Першій електронній організатори зустрічі, представники видавництва “Імекс-ЛТД”, вхід вільний.

 "Степи полинові" Миколи Смоленчука присвячено життєвому і творчому шляху основоположника українського професійного театру Марка Лукича Кропивницького. Могутню постать митця, який створив школу українського реалістичного акторського мистецтва, поклав початок режисури в українському театрі, відтворено у всьому багатстві його незвичайної, щедро обдарованої натури.


Немало цікавих сторінок присвячено учням і вихованцям Кропивницького, майбутнім корифеям — М. Заньковецькій, М. Садовському, П. Саксаганському та іншим славнозвісним українським акторам. 
В книзі розкривається творча лабораторія Кропивницького як актора і разом з цим автора широко відомих драматургічних і музичних творів.

Автор використав багато нових, раніше невідомих фактів, пов’язаних з видатним українським митцем.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар