Кропивницька бібліотека приготувала насичену програму для юних книгоманів (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 12 по 18 червня 2017 року.

“Шановні користувачі! Під час літніх канікул в бібліотеці вас очікує багато сюрпризів, несподіванок, конкурсів, майстер-класів, подарунків… Хто любить читати, малювати, займатися рукоділлям, писати вірші, відгадувати ребуси, прийшовши до нас з 10.00 до 18.00, не буде розчарований, адже обов’язково знайде тут заняття на свій смак. Також вас чекатимуть: екскурсії, вікторини, презентації нових надходжень літератури”, – повідомили Першій електронній у бібліотеці.

12-15 червня о 10.00 працівники відділу дитячого та сімейного читання запрошують малечу розпочати день з ранкової бібліозарядки на майданчику перед бібліотекою.

У відділі підліткового читання з 12  по 15 червня о 10.30 буде проводитися цикл історично-краєзнавчих екскурсів. Запрошуємо всіх, хто цікавиться історією рідного краю долучитися до нашої краєзнавчої скарбнички «Літописи Кіровоградщини».

12 червня о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують учнів 1-2 класів на інтерактивне голосне читання  книги «Весела таблиця множення» з циклу заходів навчально-ігрового проекту «Цікаві уроки математики для майбутніх магістрів».

12  червня о 10.30 запрошуємо відвідати інформаційну годину «І голос Тарковського звучить», приурочену до 110-ої річниці з дня народження Арсенія Тарковського та познайомитися з літературою про цього видатного діяча, представленій на книжковій виставці «З криниці майстра».

13 червня о 10.30  годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Діти та Інтернет. Безпека не гарантована» на тему: «Безпека в Інтернеті».

Клуб «Уроки Мері Поппінс», що діє у відділі підліткового читання запрошує 15 червня об 11.00  на бібліопосиденьки «Привіт, барвисте літо». Під час яких,  ви зможете взяти участь в різноманітних ігрових конкурсах, вікторинах та майстер-класі з виготовлення листівки «Кольорове літо».

Протягом літніх канікул запрошуємо юних книгоманів до відділу підліткового читання відвідувати Медіа-центр «Книжковий кадр: Читацька посмішка влітку». Ви будете знайомитися з новинками літератури українських та зарубіжних письменників, а також журнальною феєрією періодичних видань.

Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар