Художній музей очікує офіційного перейменування у червні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградський обласний художній музей готується до офіційного перейменування – уже провели опитування серед громадськості, затвердили єдиний варіант на зборах трудового колективу та направили клопотання про перейменування на Музей Мистецтв. Очікується, що облрада розглядатиме це питання на червневій сесії.

Про це Першій електронній розповіла директор музею Тетяна Ткаченко:

“Для прийняття рішення повинне бути обговорення (ми вибрали декілька позицій і виставили на голосування у соцмережі), за підсумками визначили найбільш підтримані і на зборах трудового колективу затвердили остаточну назву. Потім подали документи на наш департамент із проханням клопотати про перейменування перед обласною радою. Художній музей підпорядкований Департаменту культури, але є комунальним закладом обласної ради і, відповідно, облрада має повноваження прийняти це рішення”.

За словами Тетяни Ткаченко, розгляд питання очікується у червні:

“Це питання потрапляє на червневу сесію. До цього часу буде засідання комісії з питань культури, яка, сподіваємось, погодить нашу пропозицію. Адже ми витримали усі пункти нормативно-правових документів: виставляли на обговорення громадськості (2 місяці), проводили загальні збори трудового колективу. Якщо депутати нас підтримають, ми зможемо почати змінювати всі статутні документи та готувати нові печатки”, – додала Тетяна Ткаченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар