Вихователь з Петрівського району отримала Премію Верховної Ради

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Києві відбулася церемонія вручення парламентських премій молодим українським науковцям, вчителям, вихователям, молодим активістам. У списку нагороджених – вихователь з Кіровоградщини.

Про це повідомляє Перша електронна.

“За особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання учнів, вихованців, слухачів педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних закладів” премію отримала вихователь Петрівського ДНЗ №1 “Рудана” Ольга Тесленко.

Це одна з трьох видів премій, які вручав Голова ВРУ. Перемога Ольги Тесленко – одна з 16 нагород педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Як повідомляється на сайті ВРУ, премія була створена для піднесення ролі та авторитету педагога в суспільстві, підвищення престижності праці вчителя, вихователя, майстра виробничого навчання, керівника гуртка.

«Оскільки викладачі, вихователі, керівники гуртків є тими «скульпторами», хто формує та виховує нашу молодь та її цінності – від них залежить майбутнє, ця професія є надважливою і потрібно пам’ятати та поважати працю цих людей», – підкреслив Андрій Парубій. Він зазначив, що «вкрай важливим є те, що від часу створення Премії її лауреатами стають не лише керівники навчальних закладів, але й рядові вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, майстри виробничого навчання системи професійної освіти, керівники гуртків позашкільних навчальних закладів, вихователі дитячих садків, представники навчальних закладів не лише великих міст, а й педагоги з районних центрів, сільських населених пунктів».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар