У Кропивницькому готуються до Дня Вуличної Музики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 20 травня, у Кропивницькому у 27 містах по всій Україні проходить День Вуличної музики. По вул. Дворцовій уже зібралися музиканти, які розважатимуть кропивничан аж до самого вечора – до 22:00.

День Вуличної Музики (Street Music Day) в Україні – це масштабний міжнародний волотерський проект, який вже вчетверте проходитиме в Україні.

Наразі у Кропивницькому готують три локації для танців. Перша знаходиться біля пам’ятника першому трамваю, там планується танцювальний джем із виступами місцевих шкіл та вільні батли без нагородження переможців. Друга поблизу інсталяції з парасольками на Дворцовій, де в цей час встановлюють сцену, а третю зону облаштовуються поруч із краєзнавчим музеєм.

Крім того, сьогодні у Кропивницькому відбудеться багато цікавих заходів: ІТ-фестиваль, вулична музика, футбол, ніч музеїв: на кропивничан чекає насичена субота

Чим дивували музиканти кропивничан, читайте на Першій електронній згодом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар