У Кропивницькому розпочинається “Весняний книговир”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 27 квітня, по площі Героїв Майдану у Кропивницькому розпочинається триденний фестиваль “Весняний книговир”. Поки учасники виставляють свою продукцію, перші гості уже приглядаються до яток і вибирають місце презентації, яку хочуть відвідати. Урочисте відкриття фестивалю відбудеться о 12:00.

Наприклад, сьогодні багато презентацій починаються об 11:00. І більшість з них будуть саме на площі в один і той же час.

Біля стенду ГО “Спільна дія” Андрій Домаранський презентує карту-схему “Височинне Поінгулля та його цікаві місця”.

Творче об’єднання “Парус” презентує книги Олени Надутенко “Гіркий аромат полину”, Олексія Стеценко “Самійло Кішка”.

Біля стенду Конгресу літераторів України відбудеться презентація книг та альманахів обласної організації Конгресу літераторів України, зустрічі з письменниками та поетами, автограф-сесії та читання творів

А біля палатки Книжкового супермаркету “БУКИ” відбудеться благодійний розпродаж книг. Магазин реалізовуватиме зібрані книги за демократичними цінами. Виручені гроші підуть на допомогу Збройним Силам у рамках ініціатив “Армія SOS Кіровоград”. Старі книги отримають нове життя,  люди матимуть можливість купити книги за символічною ціною, а ми зможемо допомогти нашим захисникам.

Це лише невеликий перелік того, що приготували організатори для гостей “Весняного книговиру”. На сьогодні, завтра і післязавтра заплановано ще ряд заходів.

Повну програму фестивалю можна переглянути тут.

Яка зараз площа Героїв Майдану та як виглядають ці всі локації дивіться у фоторепортажі Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар