У Кропивницькому з’явиться перша безкоштовна хорор квест-кімната

Ілюстрація: Continue Play

У рамках Книжкового фестивалю “Весняний книговир” письменниця Ольга Мігель та Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошують всіх любителів моторошних загадок пройти випробування у квест-кімнаті “Сновида: Бібліотека Чистилища” та зануритись в містичну атмосферу роману “Сновида”, відміченого конкурсом “Коронація слова”.

Лише 27 та 28 квітня, з 13:00 до 17:00, всі бажаючі зможуть абсолютно безкоштовно зіграти з надприродними силами.

УВАГА! Гра проводитиметься за попередньої реєстрації команд! Кожна команда матиме до години на те, щоб пройти випробування у квест-кімнаті в Обласній бібліотеці для юнацтва (на Дворцовій 15/6). Якщо ви не зареєструєте команду, але також захочете зіграти – доведеться чекати в черзі, коли буде вільний ігровий час, або ж поки якась команда запізниться.

Зареєструвати свою команду для участі в грі, а також згуртуватись, щоб знайти для себе напарників, можна в спільноті квесту https://vk.com/snovida_library_quest або зв’язавшись з організаторами за номером 0954712767 – Тетяна.

“Відтепер Роксана з кінцями забула про лік часу. Вона просто шукала ключа та двері, поки вистачало сил, і лягала спати в найбезпечнішому знайденому місці, коли розуміла, що їй конче необхідно відпочити.
Одним з таких місць стала стара, запорошена пилом бібліотека, на яку вона випадково натрапила. Її, безумовно, треба буде ретельно обшукати, оглядаючи книгу за книгою, в примарній надії знайти ключа. Але це вже буде згодом, після того, як вона поспить.

Блукаючи між стелажів в пошуках місця для відпочинку, Роксана випадково перечепилась об щось, але чомусь не здійнла цим гучного грюку, який міг би привабити Вартового” (с) Ольга Мігель. Сновида

За додатковою інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва:

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua, e-mail: oub@lib.kr.ua

Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний – субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар